Vi åbner for tilmelding til fjernvarme til Nybøl og Vester Sottrup

Bestyrelsen for Sønderborg Varme har besluttet at søge kommunens tilladelse til at forsyne Nybøl og Vester Sottrup med fjernvarme samtidig med, at der etableres en fjernvarmeledning mellem Sønderborg og Gråsten.

Hvis Sønderborg Kommune kan godkende projektet, og der er tilstrækkelig tilslutning blandt borgerne i Nybøl og Vester Sottrup, forventer Sønderborg Varme, at projektering og indkøb kan påbegyndes primo 2023 og selve gravearbejdet, som vil strække sig over flere år, kan starte i slutningen af 2023. De første forbrugere forventes at kunne kobles på fjernvarmen i løbet af vinteren 2023/2024.

Følgende områder undersøges for muligheden for fjernvarme

Kort over Vester Sottrup
Kort over Nybøl

Forhåndstilkendegivelse

Nu har du mulighed for at tilkendegive din interesse for at få fjernvarme ved at udfylde nedenstående formular. Det er naturligvis uforpligtende.

I løbet af vinteren afholder vi borgermøder i både Nybøl og Vester Sottrup, hvor du kan høre mere om projektet.

Vi gør opmærksom på, at der kun registreres 1 tilmelding pr. husstand.

Mens du venter på fjernvarmen

Er dit naturgasfyr ved at stå af, kan du vælge at købe et brugt, men nyere fyr. Nedtagningen og opsætningen af et naturgasfyr skal foretages af en fagmand.

Kontakt gerne din lokale VVS'er og hør, hvad kan kan tilbyde.

Er du bekymret for din varmeregning imens du venter på fjernvarmen, så kan der være penge at spare ved at investere i en luft-til-luft varmepumpe.

Her kan du læse om John Solkær fra Blans, der med hjælp af en luft-til-luft varmepumpe, reducerer sit gasforbrug.

Artiklen er lavet af ProjectZero, som også har lavet en beregning på, hvad det koster at investere i en luft-til-luft varmepumpe.

Tryk på billederne

DOWNLOAD
One Pager Til Varmepumpe PZ (2)