skip to Main Content

Pressemeddelelse

Januar 2017

Varmeforsyninger finder fælles fodslag

Ved et øget samarbejdet mellem Augustenborg Fjernvarme, Gråsten Fjernvarme og Sønderborg Fjernvarme kan der opnås fordele til glæde for alle tre selskaber.

“Der er betydelige fordele for forbrugerne i et øget samarbejde” lyder det samstemmende fra bestyrelsesformændene Mogens Elmvang fra Augustenborg Fjernvarme, Morten Sommer fra Gråsten Fjernvarme og Claus Plum fra Sønderborg Fjernvarme.

Repræsentanter for de tre forbrugerejede fjernvarmeselskaber i sønderborgområdet mødes nu jævnligt i et fælles forum for at udvikle samarbejdet. Der er allerede etableret et uformelt samarbejde omkring materialer og teknik, samt indgået formelle samarbejdsaftaler vedrørende administration. Der skal nu ses på yderligere områder, hvor tættere kobling mellem selskaberne er relevant.

Mogens Elmvang udtaler: “Jeg har været formand i mere end 25 år. Det er vigtigt for mig at sikre fjernvarmens videreførelse på den bedste måde for forbrugerne, og som verden er i dag, sker det ikke uden et øget samarbejde. Jeg er glad for, at vi har fået etableret et jævnbyrdigt samarbejde mellem vores selskaber, og jeg ser frem til at se samarbejdet udvikle sig”.

Med det nye fælles forum vil selskaberne se, hvor langt samarbejdet kan drives, og sikre, at selskaberne kan møde fremtidens krav til branchen på den for forbrugerne bedste måde.

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *