skip to Main Content
Sønderborg Varme har den 12. marts valgt sende en stor del af personalet hjem. Hjemsendte medarbejdere vil så vidt muligt passe deres arbejde hjemmefra, inklusiv henvendelser via telefon og mail. Det sker for at bidrage bedst muligt til at mindske og bremse udbredelsen af corona-smitte og for at sikre, at Sønderborg Varme fortsat kan levere varme og varmt vand til forbrugerne.

Antallet af smittede med coronavirus stiger time for time i Danmark, og regeringen har yderligere skærpet henstillingerne til både borgere og virksomheder for at mindske og bremse udbredelsen af smitte. På den baggrund har Sønderborg Varme valgt at sende en stor del af personalet  hjem.

Det betyder, at de forbrugere og samarbejdspartnere, der har brug for at kontakte Sønderborg Varme, skal gøre det via mail eller telefon, da administrationen på Nørrekobbel vil være lukket og fysiske møder reduceres til det absolut nødvendige. De enkelte medarbejdere kan fortsat kontaktes direkte på egne mailadresser og telefonnumre, og Sønderborg Varmes hovedmail, post@sfjv.dk, og telefon  73435000 bliver også besvaret.

Medarbejderne tilknyttet produktion er som udgangspunkt på arbejde for at sikre varme til vores forbrugere, men der er indført særlige foranstaltninger for at mindske risikoen for at de smitter hinanden.

De særlige tiltag betyder også, at samtlige rundvisninger på vore anlæg er aflyst indtil videre. Det er heller ikke muligt at booke fremtidige rundvisninger, så længe de særlige tiltag er i kraft.

Fjernvarme er en kritisk infrastruktur, og særlig i en tid hvor mange vil opholde sig hjemme og hvor der er ekstra behov for fokus på rengøring, er det netop for at kunne opretholde forsyningen, at Sønderborg Varme har valgt at tage det drastiske skridt at sende medarbejderne hjem i foreløbig 2 uger. Vi følger løbende både udviklingen og regeringens anbefalinger og vil justere vores indsats herefter. Forbrugere opfordres til at holde sig orienteret via vores hjemmeside.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *