skip to Main Content

Torsdag den 27. september kl. 19.00 blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling, hvor forslaget om en sammenlægning af Gråsten Fjernvarme og Sønderborg Fjernvarme var til fornyet afstemning. Bestyrelsen fik med 212 stemmer for, og 61 stemmer imod, bestyrelsens bemyndigelse til at gennemføre sammenlægningen med Gråsten Fjernvarme.

 

”Vi er glade for den opbakning, vi har fået fra andelshaverne hele vejen igennem dette forløb, som har kørt gennem længere tid. Vi er glade for fremmødet på generalforsamlingerne og debatten om sammenlægningen, som vi nu vil arbejde på at få til at ske hurtigst muligt”, siger Claus Plum, der er formand for Sønderborg Fjernvarme, og som også vil blive formand for det sammenlagte selskab.

”Det er vigtigt, at bestyrelserne sikrer forbrugerne den bedst mulige økonomi, og vi er overbeviste om, at sammenlægningen vil give de bedste muligheder for netop det”, lyder det videre fra Claus Plum og Morten Sommer, der er formand for Gråsten Fjernvarme. De ser begge frem til, at sammenlægningen, der regnskabsmæssigt bliver med tilbagevirkende fra den 1. januar 2018, gennemføres i praksis.

Læs mere her: Pressemeddelelse

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *