Skal vi skrue op for fjernvarmen i Adsbøl?

Mere end en tredjedel af husstandene i Adsbøl har givet tilsagn til, at de ønsker fjernvarme. Derfor har vi valgt at forlænge tilmeldingsfristen frem til den 1. juli 2021.

 

 

Sønderborg Varme undersøger interessen for etablering af fjernvarme i Adsbøl. Det kræver et bindene tilsagn fra minimum 50 % af husstandene. Ved færre tilsagn, kommer der ikke fjernvarme til Adsbøl.

Du kan give dit bindende tilsagn ved at udfylde den bindende forhåndstilmelding, som du har fået i din postkasse og sende det til Sønderborg Varme. 

Du er velkommen til at kontakte os på telefon +45 7343 5000 eller udfylde kontaktformularen nederst på siden, så kontakter vi dig. 

 

Tilmeldinger til fjernvarme i Adsbøl

Der er p.t. modtaget 54 bindende tilmeldinger.

Data bliver opgjort ugentligt.

Følgende område tilbydes fjernvarme:

 

 

Vi forventer opstarten med rørlægning kan påbegynde i løbet af 2. halvår 2021 og med de første tilslutninger til fjernvarmenettet i 2022.

DOWNLOAD
Folder Adsbøl

 

 

 

 

Tryk på billedet for at

se folderen til Adsbøl

Hvad koster det at få fjernvarme

Sønderborg Varme tilbyder to muligheder for tilslutning af fjernvarme. Tilbud 1 er en pakkeløsning og med tilbud 2 organiserer du selv.

Se vores priser for tilslutning til fjernvarme og lav en vejledende beregning på de årlige driftsudgifter med prisberegneren.

Kontaktformular

- 0000