5 fordele ved fjernvarme

Fordel 1: Billig

Med fjernvarme får du en billig og sikker varme. Vi arbejder med en bred vifte af varmekilder, som affaldsforbrænding, solvarme, biomasse, geotermi og flis til produktionen af varme. Kombinationen af energikilder sikrer dig som forbruger en konkurrencedygtig pris på varmen uanset årstid og markedets svingninger.

Fordel 2: Det er nemt og bekvemt

Hos Sønderborg Varme tilbyder vi to tilslutninger til fjernvarme for enfamiliehuse og erhverv.

Tilbud 1: Vi koordinerer hele installationen for dig.

Vælger du tilbud 1 står Sønderborg Varme for hele ledelsen af projektet. Det er nemt og bekvemt.

Tilbud 2: Du organiserer selv installationen.

Du kan vælge selv at stå for kontakten til lokale håndværkere i forbindelse med konvertering til fjernvarmen. Vi sørger for stikledningen, en fjernvarmeunit/varmtvandsbeholder og evt. gravearbejdet for gasafbrydelsen. Resten står du selv for. 

Når man først har fjernvarme installeret i sit hus, er det meget nemt og vedligeholdelsesfrit. Man skal faktisk ikke gøre andet end at glæde sig over den billige og grønne varmeløsning.

Fordel 3: Klimavenlig

Med fjernvarme får du klimavenlig varme fra grønne energikilder som halm, flis, sol og til dels affald. Fjernvarmen belaster miljøet betragteligt mindre, end hvis hver enkelt husejer fyrede i egen kedel. Der er derfor store miljømæssige fordele ved at skifte til fjernvarme for både huse, lejligheder og erhverv.

Sønderborg Kommune har en vision om at gøre Sønderborg-området CO2 neutralt senest i 2029. For at nå det mål er det essentielt at tænke i effektiv energiudnyttelse, og her er fjernvarme en optimal varmekilde, da man får mest mulig varme med mindst muligt CO2-udslip sammenlignet med andre varmekilder som for eksempel olie- og naturgasfyr.

 

Som kunde hos Sønderborg Varme er du med til at bidrage til opfyldelsen af FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

Fordel 4: Sønderborg Varme er ejet af forbrugerne

Sønderborg Varme er et andelsselskab, hvor forbrugerne er andelshavere og dermed ejere af selskabet.

Sønderborg Varme må ikke generere et decideret overskud, hvilket betyder, at vi ikke må tjene penge på at levere fjernvarme til dig og de andre forbrugere. Som forbruger ved Sønderborg Varme betaler du derfor den reelle pris for den varme, du bruger.

Fordel 5: Fuld service

Vi tilbyder fuld service på din fjernvarmeunit, hvilket betyder, at du slipper for uforudsete udgifter. Vores dygtige servicemontører er klar til at hjælpe dig året rundt.