Kampagnepris for tilslutning i 2020

 

I 2020 kører Sønderborg Varme en kampagne med to tilbud for enfamiliehuse op til 300 m2. Tilbud 1 hvor vi klarer det hele for dig og tilbud 2, hvor du selv skal stå for organiseringen.

Tilbud 1

Tilbud 1 er et pakketilbud, hvor vi klarer det hele for dig. Det eneste du skal gøre er at åbne for døren. Resten tager vi os af.

Etableringen af din fjernvarmeforsyning betales med et engangsbeløb på 10.500 kr., samt 270 kr. pr. måned i de kommende 10 år. Der betales ikke rente, men et evt. restbeløb forfalder ved fraflytning. Du kan naturligvis også vælge at betale det samlede beløb på 42.400 krpå én gang. Hertil 500 kr. ved overdragelse af energisparepoint.  

Tilbuddet er betinget af, at installationen er egnet til fjernvarme, og derfor skal vi først have lejlighed til at besigtige dit varmeanlæg. Det koster dig ikke noget, og er din installation ikke egnet, fortæller vi dig, hvad der skal ændres, for at du kan få fjernvarme.

Bemærk i øvrigt, at du også kan udnytte muligheden for håndværkerfradrag til at reducere prisen yderligere.

 

Tilbud 1: Den færdige løsning

Tilbud 2

Man kan også vælge selv at organisere opgaven.

Hvis man vælger den løsning, så etablerer vi forbindelsen fra fjernvarmerørene i gaden indtil umiddelbart inden for husmuren. Tilbuddet indeholder yderligere en standard unit eller en varmtvandsbeholder samt gravearbejdet til gasafbrydelsen. Tilbud 2 koster fra 15.126-18.750 kr. hos Sønderborg Varme. Hertil 500 kr. ved overdragelse af energisparepoint.

Dertil kommer så organisering samt omkostninger til en VVS-montør for indvendige VVS-arbejdere samt evt. afbrydelse af naturgasforsyningen. Her anbefaler vi, du indhenter tilbud fra flere VVS-installatører.

Bemærk i øvrigt, at du også kan udnytte muligheden for håndværkerfradrag til at reducere prisen yderligere.

Læs mere i takstbladet

Prøv vores vejledende prisberegner

 

Tilbud 2: Du organiserer selv

 

Sådan får du et uforpligtende tilbud

Felter med * skal udfyldes

Udfyld nedenstående og vi vender tilbage.

- Naturgas i m3 / Olie i liter / El i Kwh (til opvarmning og varmt brugsvand).
- Mail til modtagelse af kopi af den indsendte formular