skip to Main Content

2. ekstraordinære generalforsamling finder sted torsdag den 27. september 2018 kl. 19.00 på Business College Syd, Sdr. Landevej 30, 6400 Sønderborg.

Bemærk ændret tidspunkt i forhold til den seneste afholdte generalforsamling.

Resultat af den 1. ekstraordinær generalforsamling:

Torsdag den 6. september kl. 19.30 blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling, hvor forslaget om en sammenlægning af Gråsten Fjernvarme og Sønderborg Fjernvarme var til afstemning. Efter en god debat kom forslaget til afstemning og resultatet blev 145 stemmer for og 22 stemmer imod. Forslaget har således det nødvendige flertal på 2/3 af de afgivne stemmer, men da der var mødt under halvdelen af de stemmeberettigede, skal forslaget til afstemning på endnu en generalforsamling. Denne afholdes:  

Torsdag den 27. september 2018 kl. 19.00 på Business College Syd, Sdr. Landevej 30, 6400 Sønderborg.

Ved denne 2. generalforsamling kan forslaget vedtages med 2/3 af de afgivne stemmer uanset antal fremmødte, men vi vil stadig opfodre så mange som muligt til at møde op og give deres mening til kende.

Sidste frist for tilmelding er 24.09.2018.

Du kan  finde både annonce, dagsorden og uddybende materiale ved at bruge følgende links:

2. ekstraordinær generalforsamling    

Motivation og baggrund 

Sammenlægningsaftale med bilag

 Ønsker du at give fuldmagt til anden andelshaver, kan du anvende denne Fuldmagtsblanket, som vedkommende skal medbringe til generalforsamlingen.

Du er også velkommen til at hente en kopi af materialet på selskabets kontor, Nørrekobbel 54, 6400 Sønderborg.

OBS! Hvis du har problemer med at åbne ovennævnte links i Internet Explorer, så prøv en anden browser f.eks. browseren Microsoft Edge.

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *